+31(0)546 657 760 info@deborduurshop.nl

Wat is promotionele kleding?

 

Promotionele kleding

is kleding die wordt gebruikt om een bedrijf, merk of organisatie te promoten. Het kan variëren van T-shirts met logo’s tot caps en jassen met bedrijfslogo’s. Het wordt vaak gebruikt tijdens evenementen zoals sportwedstrijden, festivals of beurzen om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Het wordt ook gebruikt als een manier om medewerkers te identificeren die werken voor een bedrijf of organisatie. Promotionele kleding is een kosteneffectieve manier om een bedrijf of organisatie te promoten en te adverteren.

Wat is werkkleding?

Werkkleding is kleding die speciaal is ontworpen om te worden gedragen in een professionele omgeving. Het kan bestaan uit een uniform, overall, lab jassen, etc. Vaak verstevigde kleding. Het is bedoeld om de eenheid en professionaliteit binnen een bedrijf te benadrukken, maar wel werkzaamheden in uit te voeren die in omgevingen wordt uitgevoerd waarbij men vies kan worden, of beschadigingen kunnen ontstaan in de kleding, etc.

Wat is bedrijfskleding?

Bedrijfskleding is kleding die (meestal binnen) een bedrijf of organisatie wordt gedragen als onderdeel van hun bedrijfsidentiteit. Bedrijfskleding kan bestaan uit alles, van formele pakken tot informele T-shirts, en het is bedoeld om de bedrijfscultuur en waarden te onderstrepen. Bedrijfskleding kan ook bedrijfslogo’s, namen en afbeeldingen bevatten die het bedrijf vertegenwoordigen.

home pagina